fbpx
OVER ONS

over ons

Ravvi is een nieuw verfrissend design bedrijf uit Ellemeet. Wij ontwerpen, maken en adverteren uw bedrijf! Wij begrijpen hoe je over wil komen bij je klanten en willen je daar graag bij helpen.

Wij leveren mooie, gebruiksvriendelijke websites, moderne huisstijlen of volledige social media ontzorging. Geen project is ons te moeilijk en we werken met eerlijke en betaalbare prijzen. Heb jij de volgende uitdaging voor ons? Laat het ons weten!

onze expertise

maak er gebruik van 🙂

wordpress
0%
marketing
0%
creativiteit
0%

over onze

Hallo! Ik ben Ricardo, de oprichter van Ravvi Webdesign. Al sinds dat ik de middelbare school verliet heb ik passie voor webdesign. Ik vind het leuk om nieuwe uitdagingen aan te nemen en om veel dingen te leren. Daarom ben ik Ravvi begonnen. Zodat ik, naast mij ICT opleiding aan de slag kan met super mooie projecten van geweldige klanten. Ik ben momenteel al 17 jaar jong en heb daarom juist veel tijd om leuk aan de slag te kunnen met leuke projecten. Heb jij een leuk en uitdagend project? Laat het me weten!

ricardo@ravvi.nl

tevreden klanten

wat mensen zeggen over ons!

“Toen we wisten dat onze website aangepast moest worden kwamen we al snel uit bij Ravvi-webdesign. Zoon van een oud marinier en een jong dynamisch bedrijf. Op voorhand gaf hij duidelijk aan wat de mogelijkheden waren en met welke termijnen we rekening moesten houden. Ze hielden zich aan de afspraken en leverde een website waar we trots op zijn en die gemakkelijk up to date te houden is. Vragen die we achteraf hadden werden snel en adequaat opgelost. Een aanrader voor een ieder die houdt van kwaliteit voor een betaalbare prijs.”

“Wij zochten voor Isshoni Karate een nieuwe website en kwamen vanzelfsprekend bij Ravvi Webdesign uit. Ricardo van Ravvi weet heel goed de wensen van klanten te vertalen naar een mooie en eenvoudig te gebruiken website. Zo kun je heel eenvoudig nieuws posten en eventueel deze posts plaatsen op je social media accounts. En kom je er een keer niet uit? Of krijg je iets niet voor elkaar? Ravvi regelt het voor je. En dat voor aantrekkelijke lage prijzen. Ravvi bewijst dat een nieuwe en mooie website niet heel duur hoeft te zijn. En we worden ook nog eens heel goed gevonden op Google. Kijk maar eens op www.isshoni.nl.”

“Goede service! Deskundig advies en vernieuwende ideeën!

Erg blij dat Ravvi heeft meegedacht en zelf ideeën heeft aangedragen. Mede daardoor heb ik nu een frisse website die voor ieder toegankelijk is.

Ook de support na afloop is erg fijn voor een leek zoals ik.”

1
Hallo! 👋 Laat het me weten als je een vraag hebt, dan kan ik je helpen!
Powered by