fbpx

hoe slimme hosting het verschil maakt voor onze klanten.

5 maart 2019

We kennen het allemaal, je klikt een website aan die goedbelovend lijkt, maar de pagina laadt echter heel sloom of totaal niet!
Voor veel mensen, zal deze situatie een enorme afknapper zijn. Voor we het weten zweeft onze muis al boven het kruisje en sluit je de pagina.

Hoewel het misschien onbewust gebeurt, ben je zojuist een kostbare bezoeker kwijtgeraakt. En nee, dat is niet de schuld van je website, maar die van je hostingprovider.
Vele bedrijven denken namelijk nog steeds dat goedkope hosting de beste oplossing is voor hun bedrijf. Zo hoor je regelmatig over stuntprijzen met domeinnamen en wil je bij hetzelfde bedrijf direct je webhosting en e-mail regelen. Hoewel het een paar euro per maand bespaart, kost het je meer in het verlies van kostbare klanten.

Wij van Ravvi bieden daarom onze eigen slimme hosting voor onze klanten! Zo kunnen we niet alleen de snelheid, maar ook de bereikbaarheid en stabilitiet van je website garanderen.

Snel
Onze websites worden fysiek ondergebracht in Amsterdam en Delft, bij de grootste internetknooppunten van Nederland. Op deze manier kun je standaard uitgaan van een snelle verbinding. Sommige andere bedrijven hosten hun websites in Duitsland of in Amerika, maar wij kiezen ervoor om jouw website onder te brengen op onze eigen bodem! Niet alleen is dit makkelijker voor de regelgeving, maar ook voor de privacy en snelheid! Indien je website internationaal bereikbaar moet zijn, kunnen we er ook voor kiezen om op meerdere servers over de hele wereld een kopie van je website te plaatsen. Op die manier verbind je klant altijd met een server in zijn of haar fysieke buurt! Zo krijg je een enorm snelle website en daar worden je klanten ook blij van!

 

Bereikbaar
Bij Ravvi weten we als geen ander dat het online houden van je website belangrijk is. Je weet immers nooit wanneer een klant op je website uitkomt! Daarom gebruiken wij verschillende monitoringsmiddelen om je website te testen. Zo wordt er iedere 5 minuten een signaal naar je website verstuurd om te kijken of deze werkt. Indien je website een storing heeft of tijdelijk onbereikbaar is, krijgen wij direct een melding op onze mobiele telefoon. Zo kunnen we er direct naar kijken en krijgt je probleem dan ook direct de hoogste prioriteit.

 

Schaalbaar
Heb je net iets meer emailadressen nodig dan dat je pakket toelaat? Dan kun je die gemakkelijk laten upgraden. Wil je net iets meer opslag voor je foto’s op je site? Geen probleem! Wij regelen het!
Onze hosting is namelijk schaalbaar. Dat houdt in dat we je site niet van server naar server hoeven te kopiëren. We kunnen hem direct uitbreiden met een paar klikken.

 

Veilig
Onze websites zijn standaard voorzien van veiligheidscertificaten, updates en andere voorzorgsmaatregelen. Het laatste wat we namelijk willen, is dat jouw belangrijke bedrijfsdata in handen komt van hackers! Daarom raden we het ook altijd af om onveilige wachtwoorden te gebruiken op je beheerssysteem. Wij hebben van te voren alles zó ingesteld dat hackers weinig kans maken. De enige kans die een hacker kan hebben is dus als ze je wachtwoord weten. Standaard krijg je van ons een wachtwoord dat voldoet aan de juiste veiligheidseisen.

 

Backup’s
Onze websites worden iedere dag een paar keer per dag automatisch geback-upt. Op deze manier kun je na een hackaanval of storing binnen enkele minuten weer terug zijn waar je was. Ook dit zorgt ervoor dat je klanten je weer goed kunnen vinden.

 

Transparant
Bij Ravvi willen wij graag dat u op de hoogte bent van onze onderhoudswerkzaamheden en jouw hosting. Daarom zijn we nu bezig met een nieuw klantenpaneel. Hierin kunt u actuele storingen en werkzaamheden van ons hele netwerk zien. Zo worden sites die eruit liggen gemeld in het klantenpaneel. Wanneer er onderhoud wordt verricht aan je website wordt u hier als klant direct over geïnformeerd. Ook kunt u via het nieuwe paneel zien wanneer je hosting verloopt, wanneer u de volgende factuur ontvangt en kunt u via een chat directe hulp aanvragen voor je website.

Ik hoop dat dit blog je meer inzicht heeft kunnen geven in het technische gedeelte van Ravvi. Het is voor ons namelijk altijd een leuke uitdaging om de hosting te perfectioneren voor onze klanten.
Laat het ons gerust weten wat u vond van dit artikel.

 

Recente blogs

    Laat een reactie achter

1
Hallo! 👋 Laat het me weten als je een vraag hebt, dan kan ik je helpen!
Powered by