Image Alt

Zuiver Schouwen.

Zuiver Schouwen ontzorgt de recreatiesector met schoonmaakdiensten en levert verschillende pakketten om de gasten een schoon en fris gevoel te geven. Denk hierbij aan zeepjes en shampoo’s voor hotel- en campinggasten.

De uitdaging

Zuiver Schouwen is een redelijk nieuw begrip in Schouwen Duiveland maar ze zijn gigantisch snel gegroeid. Ravvi kreeg de opdracht om een stijlvolle en unieke website te maken die past bij de door Zuiver Schouwen ontwikkelde merkstrategie. De nieuwe website maakt het simpel om informatie te vinden en zorgt ervoor dat iedereen weet waar Zuiver Schouwen voor staat.

Wat hebben we gedaan?

- Digitale Strategie
- Onderzoek en Ontdekking
- Webdesign
- Techniek
- Inrichten E-mailmarketing
zs1.0
“Geduldig en met veel verfijning en verstand van zaken heeft Ravvi onze website gemaakt. Voor ons was dit een flinke stap naar een professionelere uitstraling.
Wij zijn super blij en zeer tevreden over webdesign van Ravvi.”

Barbara van Gemert

Oprichter Zuiver Schouwen

zshygiene

De uitkomst

De nieuwe website van Zuiver Schouwen geeft bezoekers een fris gevoel en laat mensen kennismaken met Barbara, op de verschillende pagina’s vindt je alle informatie die je nodig hebt over het assortiment van Zuiver Schouwen. De site sluit naadloos aan binnen het kleurenpalet en de stijl van Zuiver Schouwen en is hiermee een mooie toevoeging aan de huidige branding.
zsmac

Meer weten over dit project?

Bel of mail met Ricardo, hij vertelt je graag alles over deze case.

ricardo@ravvi.nl
088 444 55 44

Ravvi gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.