Image Alt

The Media Monkey.

The Media Monkey helpt diverse klanten met het inzetten van social media, dus hielpen wij hen met het maken van een nieuwe website. Door deze website staan de diensten van Nicky en haar bedrijf weer vol in de spotlights.

De uitdaging

The Media Monkey is al een ruime tijd een begrip in Rotterdam en Zeeland. Ze helpen ondernemingen en MKB’ers met het beheren van hun social media en hun PR, iets waar menig ondernemer het te druk voor heeft. Ravvi kreeg de opdracht om een moderne website te maken die niet alleen opviel, maar ook nog eens gemakkelijk te navigeren was.

Wat hebben we gedaan?

- Digitale Strategie
- Onderzoek en Ontdekking
- Webdesign
- Techniek
mm1
“Door het mooie portfolio dat Ravvi in de afgelopen jaren heeft opgebouwd, wist ik dat mijn website hier in goede handen was. Ze hebben mijn website dan ook helemaal tot in de puntjes verzorgd zoals ik hem wilde. Ook gaven ze goede tips en adviezen over design, de lengte van teksten en de keuze van foto’s. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en raad Ravvi dan ook zeker aan iedereen aan. Niet alleen weten ze wat ze doen, ze zijn hier ook erg goed in en hebben er oog voor. Iets wat ik heel belangrijk vind.”

Nicky Molendijk

Eigenares the Media Monkey

De uitkomst

De nieuwe website van The Media Monkey maakt mensen al snel wegwijs binnen de digitale jungle, en laat mensen direct (virtueel) kennis maken met Nicky, een goede eerste indruk is namelijk belangrijk en schept direct een vertrouwensband met potentiële klanten. De website past perfect binnen de bestaande huisstijl en heeft hiermee dus direct aansluiting op de visitekaartjes gevonden.
ricardo YSP

Meer weten over dit project?

Bel of mail met Ricardo, hij vertelt je graag alles over deze case.

ricardo@ravvi.nl
088 444 55 44

Ravvi gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.