Image Alt

PHONEX.

De nieuwe website van PHONEX brengt mensen in verbinding. PHONEX is de ICT en Telecom leverancier waar persoonlijke service voorop staat. PHONEX zorgt ervoor dat u in contact staat met de buitenwereld.

De uitdaging

Dankzij PHONEX zijn talloze bedrijven verbonden met internet, telefonie en zelfs bedrijfskritische systemen. Naast het aanleggen van een verbinding zorgen ze er ook voor dat alle systemen snel en effectief werken. Toen PHONEX bij Ravvi kwam was de juiste verbinding al snel gelegd, en zaten we al snel op een lijn. Niet alleen hebben we voor PHONEX een gloednieuwe persoonlijke website gemaakt. Maar hebben we deze ook voorzien van de juiste fotografie en copywriting.

Wat hebben we gedaan?

- Digitale Strategie
- Onderzoek en Ontdekking
- Webdesign
- Fotografie
- Copywriting
- Techniek
phnx billboard
“Wij waren voor ons bedrijf op zoek naar een website die duidelijk weergaf waar we voor staan. Een heldere layout met een persoonlijk tintje, waarin we met weinig woorden laten zien waar onze dienstverlening uit bestaat. Ravvi begreep dat onze persoonlijke relatie met onze klanten de sleutel tot ons succes is en maakte voor ons een toffe website en regelde dat een professionele fotograaf de foto’s maakte, waarmee onze website werd ondersteunt. Het is voor ons super eenvoudig om zelf nieuwsberichten en blogs te plaatsen waarmee we onze projecten kunnen laten zien. En in de toekomst gaan we nog kijken naar een aparte klantomgeving met login zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Ravvi en hopen dat deze nog lang stand zal houden.”

Dennis Molendijk

Directeur PHONEX Communicatie

phonex image 2

De uitkomst

Uit onze gesprekken met PHONEX bleek al snel dat hun persoonlijke service de parel op hun onderneming is. Daarom hebben we de website een persoonlijke uitstraling gegeven. Het unieke aan de website van PHONEX is toch echt het totaalplaatje. De duidelijke teksten en de heldere foto’s kunnen je maar één gevoel geven, vertrouwen. En dat is terecht, want PHONEX bewijst keer op keer dat ze doen wat ze beloven.
ricardo YSP

Meer weten over dit project?

Bel of mail met Ricardo, hij vertelt je graag alles over deze case.

ricardo@ravvi.nl
088 444 55 44

Ravvi gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.