Image Alt

Phone Repair Zeeland.

De website van Phone Repair Zeeland is vernieuwd! En dat leverde niet alleen een mooier ontwerp op, maar ook nog eens prachtige resultaten en cijfers! Lees hieronder alles over deze prachtige case.

De uitdaging

Phone Repair Zeeland is dé specialist in het repareren van smartphones en tablets. Door hun supersnelle reparaties hoeven klanten nooit lang te wachten tot hun telefoon weer goed werkt. Ravvi mocht voor Phone Repair Zeeland de nieuwe website verzorgen. Doormiddel van een duidelijke strategie hebben we vastgesteld wat voor klanten van Phone Repair Zeeland écht belangrijk was, en gebaseerd op die informatie hebben we de hele site ontworpen.

Wat hebben we gedaan?

- Digitale Strategie
- Onderzoek en Ontdekking
- Webdesign
- Techniek
prz kapoet
“Ricardo heeft de website voor ons gemaakt en onze wens was een overzichtelijke website die makkelijk te bedienen was met een afsprakensysteem daarachter. Na wat design wensen te hebben doorgegevens is Ricardo aan de slag gegaan en heeft hij het ontwerp zelf voorgesteld en wij zijn daarmee akkoord gegaan. De website werkt simpel en is makkelijk te bedienen voor de klanten dat was voor ons het belangrijkste uitgangspunt zodat onze klanten zo snel mogelijk tot actie konden komen. Hartstikke bedankt daarvoor, wij zijn blij met de website, namens Phone Repair Zeeland wensen wij je heel veel succes!”

Andriy Derzhavets

Eigenaar Phone Repair Zeeland

prz afspraak

De uitkomst

De website van Phone Repair Zeeland geeft de klanten niet alleen meer informatie, maar bespaart Phone Repair Zeeland ook tijd. Dankzij de ingebouwde afspraken module weten de reparatiemedewerkers altijd wie ze moeten verwachten in de winkel. Ook geeft het ze een simpele manier om hun reparatiegeschiedenis terug te vinden. Doordat de website goed vindbaar is op Google weten steeds meer mensen Phone Repair Zeeland te vinden. Ook de bezoekersaantallen zijn hierdoor flink gestegen!

400%

Toename in bezoekers

3000+

Maandelijkse bezoekers

45+

Digitale afspraken
prz mac img
ricardo YSP

Meer weten over dit project?

Bel of mail met Ricardo, hij vertelt je graag alles over deze case.

ricardo@ravvi.nl
088 444 55 44

Ravvi gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.