Image Alt

Meet The Marines.

Bij Meet The Marines staat uitdaging centraal. Wij hebben een uitdagende en sportieve website ontworpen om bezoekers te overtuigen mee te doen aan de meest brute bootcamps die ze ooit hebben meegemaakt.

De uitdaging

Meet The Marines is een initiatief van échte mariniers. Tijdens deze loodzware bootcamps geven ze mensen een kijkje in het leven van de echte mariniers. Zo worden de deelnemers begeleid door echte drilmeesters, en leren ze hoe doorzettingsvermogen elkaar bij elkaar brengt. Voor het maken van hun website hebben ze Ravvi ingeschakeld. We hebben de belevenis van Meet The Marines vertaald naar een strakke en tijdloze website.

Wat hebben we gedaan

- Digitale Strategie
- Onderzoek en Ontdekking
- Webdesign
- Techniek
mtm 1
“Toen we wisten dat onze website aangepast moest worden kwamen we al snel uit bij Ravvi-webdesign. Zoon van een oud marinier en een jong dynamisch bedrijf. Op voorhand gaf hij duidelijk aan wat de mogelijkheden waren en met welke termijnen we rekening moesten houden. Ze hielden zich aan de afspraken en leverde een website waar we trots op zijn en die gemakkelijk up to date te houden is. Vragen die we achteraf hadden werden snel en adequaat opgelost. Een aanrader voor een ieder die houdt van kwaliteit voor een betaalbare prijs.”

Jan van de Werken

Oprichter Meet The Marines

tickets mtm

De uitkomst

Doormiddel van prachtige video’s en een simpel en helder design kunnen we de bezoekers van deze website alvast een goed beeld geven van het evenement. De website bied een verzamelplaats voor informatie. Zo hoeven ze de kaartverkoop niet meer apart via facebook te doen, kunnen ze bezoekers informeren via hun eigen nieuwssysteem en hebben ze een duidelijke plek om de foto’s op te plaatsen. Zo kunnen bezoekers van het evenement makkelijk de foto’s terugkijken, en kunnen nieuwe bezoekers alvast de sfeer proeven.
mtm
ricardo YSP

Meer weten over dit project?

Bel of mail met Ricardo, hij vertelt je graag alles over deze case.

ricardo@ravvi.nl
088 444 55 44

Ravvi gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.