Image Alt

Goedbloed Auto's.

Goedbloed Auto’s maakt grote digitale sprongen doormiddel van de nieuwe op maat gemaakte website. Naast alle handige functies zorgt deze website vooral voor veel overzicht bij de bezoekers.

De uitdaging

Goedbloed Auto’s is een erkend familiebedrijf in Zierikzee, al meer dan 75 jaar helpen ze mensen met hun voertuigen. Naast het onderhouden en keuren van voertuigen houden ze zich ook bezig met het verkopen van occasions.
Voor hun nieuwe website hebben ze gekozen voor Ravvi. Ook voor de techniek achter deze website heeft Ravvi veel kunnen betekenen. Zo hebben we een eigen occasion shop ontwikkeld voor dit project.

Wat hebben we gedaan?

- Digitale Strategie
- Onderzoek en Ontdekking
- Webdesign
- Techniek
goedbloed ipad pro
“Ravvi is een jong en gedreven bureau vol met nieuwe ideeën. Ricardo keek met een blik van buitenaf op onze website en doorbrak daarmee de gestandaardiseerde autobedrijven websites die aangeboden worden op de markt. Wij zijn heel blij met het resultaat, alsmede de bereikbaarheid. Dankzij deze website zijn we goed vindbaar en herkenbaar op internet voor onze klanten.”

Jelle den Boer

Directeur Goedbloed Auto's

RESERVATIE

De uitkomst

Dat deze website draait als een vers geoliede motor, bewijst zich keer op keer. Niet alleen het gebruikersgemak is ermee gestegen, maar ook het gemak voor Goedbloed Auto’s zelf. Zo kunnen ze van iedere auto die op de webshop staat met 1 druk op de knop een PDF uitprinten, waarin alle gegevens en afbeeldingen van de auto staan. Ook kunnen ze afspraken die gemaakt zijn vanuit de website zien en makkelijk beantwoorden. Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is. Auto’s onderhouden en verkopen.
toyota
ricardo YSP

Meer weten over dit project?

Bel of mail met Ricardo, hij vertelt je graag alles over deze case.

ricardo@ravvi.nl
088 444 55 44

Ravvi gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.